Afsluitingsfeest van het ‘Chinese Brug’ zomerkamp 2011 voor scholieren van de Belgische middelbare scholen

17,september 2011, “Chinese Brug” Zomerkamp voor de scholieren van de Belgische scholen heeft plaatsgevonden op De Mix, Herselt.

 Chinese Ambassadeur Meneer Liao Lijiang werd uitgenodigd om deel te nemen aan dit plechtig afsluitgingsfeest.  Chinese ambassade, sector onderwijs, gezant Wang Luxing werd ook uitgenodigd. het Vlaams Parlementlid Kathleen Helsen,  de directeur van het Confucius Instituut in Leuven, Zesendertig leerlingen uit Westelo en hun ouders waren ook aanwezig.

Herselt ligt in provincie Antwerpen, Vlaams Gewest,  een kleine stad met slechts 14,000 inwoners,  de algemeen coördinator van dit zomerkamp , mevrouw Kathleen Helsen, is de schepen van cultuur en ook vertegenwoordigers van het Vlaams Parlement. 

De toespraak van mevrouw Helsen heeft dit afsluitende feest geopend, Mevrouw Helsen zei: “de aanleiding van dit zomerkamp is de viering van 40 jaar diplomatieke relaties tussen China en België, en een andere aanleiding is na een weekbezoek aan het ministerie van onderwijs in China, kreeg ze een voorstel om met een delegatie van veertig een bezoek brengen aan China. De kans is heel unique. “

This entry was posted in 重要通知 @nl. Bookmark the permalink.

Comments are closed.