Tentoonstelling – “China Story”

Beste vrienden,

In 2011 bestaan de diplomatieke betrekkingen tussen de Volksrepubliek China en het Koninkrijk België veertig jaar. Om de nauwe banden tussen China en België te bevorderen en te versterken worden er dit jaar verschillende activiteiten georganiseerd.

Deze fototentoonstelling – “China Story” in Leuven – toont een unieke combinatie van natuurlijke landschappen, historische beschavingen, de tradities en de gewone Chinese mensen in hun dagelijks leven. De tentoonstelling biedt u een levendige schets van het rijke Chinese erfgoed,   waarbij ook de traditionele Chinese opera, de krijgskunst en portreten van Chinese mensen aan bod komen.

De foto’s, gemaakt door twee getalenteerde fotografen, Zhao Hui en Monique Jansen, zullen U meenemen op een boeiende reis naar de waterdorpen, naar de moderne steden en naar de vele mooie plaatsen waar etnische minderheden leven in China.

Deze tentoonstelling biedt U slechts een glimp van de vijfduizendjarige Chinese beschaving,  maar het streven naar schoonheid en levendigheid is het gemeenschappelijke doel van de ganse mensheid,  waardoor we de taal- en landgrenzen overschrijden en de harten en geesten worden verbonden.

Kom en geniet van deze unieke fotografische reis “China Story” en lang leve de vriendschap tussen China en België!

Tentoonstelling “China Story”
17/11/2011 – 20/11/2011
10:00-17:00 uur
Museumzaal, Naamsestraat 22, 3000 Leuven
Fotograaf Zhao Hui:  www.ichinastory.com
Fotografe Monique Jansen: http://www.pbase.com/trevvelbug
Gratis Toegang

Tijdens de tentoonstelling worden er dagelijks verschillende theeceremonies voorzien.

This entry was posted in 重要通知 @nl. Bookmark the permalink.

Comments are closed.