De 28ste Langste Dag in Leuven

Zócalo vond voor de 6de maal plaats tijdens De Langste Dag, een succesvolle en geanimeerde braderie in Leuven met een zeer brede uitstraling. Het Zócalodorp bevond zich op de centraal gelegen Grote Markt. Deelnemers zijn alle organisaties die initiatieven uitwerken voor vrijetijdsbesteding zoals kunsten, vorming, socio-cultureel, sport, jeugd, hobby, … De activiteit was open voor alle verwachte 20.000 bezoekers van de binnenstad Leuven.

Door middel van een infostandje, heeft de Leuven Chinese School informatie van de school verspreid, leerstof van de school gepresenteerd en inschrijvingen voor volgend jaar aangemoedigd. Boeken en DVD filmpjes zijn gratis verdeeld aan voorbijgangers om interesse op te wekken voor de eigen activiteiten, de school en de Chinese cultuur.

Het Zócalodorp was ook het centrale punt om een optreden ten beste te geven. In samenwerking met de Leuven Chinese School heeft EU-China Y & Y Team chinese dansen opgevoerd. Het is een vrouwenvereniging van Chinese vrijwilligsters die zich bezig houden met socio-culturele activiteiten.

鲁汶中文学校志愿者团队

P1030243

P1030246

 

表演蒙古舞蹈2

P1030314

太极扇表演2

P1030271

秧歌队在鲁汶市政厅大楼前合影

P1030293

This entry was posted in 重要通知 @nl. Bookmark the permalink.

Comments are closed.