De Chinese School van Leuven viert het Chinees Nieuwjaar tijdens hun opendeurdag!

Om het Chinees Nieuwjaar te vieren, de Chinese cultuur te bevorderen en het Chinese taalonderwijs te benadrukken, zal de Leuvense Chinese School een opendeurdag houden op 28 Februari 2015 en tegelijkertijd het Chinees Nieuwjaar vieren . We nodigen jullie hierbij uit en hopen van harte dat jullie: leerlingen, ouders, familie, vrienden,….  aanwezig zullen zijn. Iedereen is welkom!

De activiteiten starten vanaf 9uur en eindigen om 12uur . 

Hieronder volgt een overzicht van de dag:

Tussen 9:00 – 9:45, zijn de leerkrachten en leerlingen bezig met lessen. Ouders, vrienden en bezoekers kunnen een les bijwonen om te zien hoe een taalles wordt gegeven.

 Tussen 10:00 – 12:00, vieren we samen het Chinees nieuwjaar in verschillende klaslokalen.  Leerlingen  kunnen hun eigen traditionele Chinese snacks en drankjes meebrengen, en genieten er samen van. De school zal ook een hoeveelheid hapjes, drankjes voorzien waar iedereen van kan genieten.  Daarbovenop zal elke klas diverse spelletjes en wedstrijden  organiseren.  Elke bezoeker kan hieraan deelnemen.

 Tijdens de voormiddag zullen de kinderen van de Kung Fu klas  een voorstelling Chinese Kung Fu  geven.   Wij gaan hen hiervoor bedanken met een kleine attentie.

 Plaats van gebeuren/locatie :

Chinese School van Leuven  ( Heffel SCHOOL , VLIERBEEKLAAN1 , KESSEL – LO )

Gelieve in te schrijven voor dit gebeuren.  Het evenement is gratis voor alle ouders en bezoekers. Inschrijvingen graag voor 21 Februari 2015 bij de leraar/lerares van uw kind of bij uw contactpersoon in de Chinese school.

Tot dan!

This entry was posted in 重要通知 @nl. Bookmark the permalink.

Comments are closed.