鲁文中文学校学生守则/Regels voor de studentenvande Leuvense Chinese school

鲁文中文学校学生守则

  1. 按时到校上课,遵守学校学习时间,病假事假请和任课老师及时联系告知。
  2. 爱护校园环境,爱护教室公物,如有损坏,照价赔偿。
  3. 活动注意安全,课间不随意乱跑。对于非常淘气并不听劝阻的学生,学校有权劝退。
  4. 不在教室内随意吃喝,乱扔东西。保持环境卫生。

(请家长积极配合学校教育好孩子,增强孩子在校的安全意识,如孩子无意弄坏学校财产时,请主动配合做好赔偿教育工作)

 

Regels voor de studentenvande Leuvense Chinese school

  1. Kom op tijd naar school. Respecteer het start-en einduur van de lessen. Als je ziek bent of afwezig gaat zijn tijdens de les, verwittig dan de leerkracht op voorhand.
  2. Draag zorg voor het klaslokaal, het lesmateriaalen de schoolin het algemeen. Raak geen zaken aandie niet van jou zijn en zeker nietzonder goedkeuring van de leerkracht.Als er iets stuk is, dien je hiervoor te betalen.
  3. Luister altijd naar de leerkracht, ook tijdens de pauzes. Gedraag je op een correcte manier tijdens de lessen en tijdens de vrije momenten. Bij ernstig wangedrag kan de school jou altijd de toegang tot de lessen en de school weigeren.
  4. In het klaslokaal mag niet gedronken en gegeten worden. Doe jouw afval altijd in de vuilnisbak. Houd de klaslokalen proper.

(Aan de ouders alvast bedankt voor de hulpen de samenwerking.  Wij rekenen erop dat de oudersmee toezien op het correct gedrag van het kind.  Indien er iets onregelmatig zou gebeuren tijdens het schooljaarzullenwe samen een juiste oplossing zoeken.)

 

This entry was posted in 重要通知. Bookmark the permalink.

Comments are closed.