Leuven Chinese School heeft een opendeurdag gehouden en het Chinese Nieuwjaar gevierd

Op 1 februari 2014, zaterdag, heeft de Leuven Chinese School een opendeurdag gehouden en het Chinese Nieuwjaar gevierd. Onder de deelnemers waren niet alleen leerlingen van de school maar ook hun vrienden, ouders en zelfs de hele familie. De activiteiten zijn heel goed verlopen met veel succes!

Tussen 10 en 11u, hebben de bezoekers een les bijgewoond samen met de leerlingen en leerkrachten. Tijdens deze les kregen de bezoekers een goed beeld van hoe de Chinese taal wordt gedoceerd. Twee geïnteresseerden uit Aarschot hebben nadien een proefles gekregen van mevrouw Chen. Een snelcursus in de Chinese taal als het ware!

Tijdens het tweede deel dat duurde tot 13u, hebben we samen met alle deelnemers het Chinees nieuwjaar gevierd. De bezoekers hebben Chinese thee geproefd tijdens een theeceremonie en meegedaan met Chinese kalligrafie. Sommige gelukkigen kregen hun naam in het Chinees mee naar huis. Er waren ook verscheidene spelletjes voorzien voor de bezoekers. De demonstratie van kung fu trok veel aandacht. Na de demonstratie konden de bezoekers ook een kleine demonstratieles meevolgen, de jongste deelnemer was 6 jaar oud.

DSC06476

开放日庆新春照片

DSC06478

开放日庆新春照片之十七

开放日庆新春照片之二十

开放日庆新春照片之二十五

开放日庆新春照片之三十四

开放日庆新春照片之十六

开放日庆新春照片之三十

开放日庆新春照片之三十一

001

开放日庆新春照片之十五

002 IMG_5477

DSC_0043

DSC_0114

开放日庆新春照片之一

开放日庆新春照片之七

开放日庆新春照片之十

开放日庆新春照片之十二

开放日庆新春照片之十一

开放日庆新春照片之二

开放日庆新春照片之二十六

开放日庆新春照片之三十五

开放日庆新春照片之三十六

开放日庆新春照片之三十七

开放日庆新春照片之三十二

开放日庆新春照片之三十三

开放日庆新春照片之三十八

开放日庆新春照片之二十三

This entry was posted in 活动报道. Bookmark the permalink.

Comments are closed.